Boek uitgeven in Eigen Beheer bij Uitgeverij Lecturium.
Totale vrijheid in het uitgeven van je manuscript tot boek"

Maandenlang heb je met hart en ziel aan het schrijven van je manuscript gewerkt. Dat wil je dan ook echt uitgeven. Dat kan. Bij uitgeverij Lecturium is iedereen welkom. Beginnende en ervaren, onbekende en beroemde schrijvers. Nederlandse, maar ook buitenlandse schrijvers. Iedereen kan bij Lecturium een boek uitgeven.

Bij Uitgeven in Eigen Beheer is er een schat aan mogelijkheden voor de vormgeving, het drukwerk en de afwerking van uw boek.

Een offerte geheel op maat biedt dan ook uitkomst.

Lever je bij voorkeur de kant-en-klare PDF bestanden aan voor het binnenwerk en de cover? Uiteraard geen enkel probleem. Ook dan adviseren wij je graag over alle mogelijkheden die er zijn.

Aanmelden van je boek bij Centraal Boekhuis of alleen bij bol.com? Inkopers en boekhandel informeren over je boek? Pers en media informeren? Allemaal mogelijkheden die tegen een geringe vergoeding kunnen worden uitgevoerd.

“Uitgeven in Eigen Beheer geheel zonder zorgen. Lecturium verzorgt de vormgeving, drukwerk en desgewenst de promotie en aanmelding bij de distributeurs”

Vraag een offerte op maat aan en het begin van het Uitgeven in Eigen Beheer begint.

  • Zonder zorgen Uitgeven in Eigen Beheer
  • Vormgeving van binnenwerk en cover voeren wij uit door onze professionals
  • Alle formaten en veel papiersoorten zijn mogelijk
  • Printing-On-Demand of offset gedrukte boeken zijn beide mogelijk
  • Aanleggen van voorraad is niet nodig
  • Promotie van je boek kunnen wij verzorgen
  • Meer dan 13 jaar ervaring in het uitgeven van boeken in alle soorten en maten

Zonder zorgen uitgeven van je boek in Eigen Beheer is nu binnen handbereik. Laat het over aan onze professionele deskundigheid. Je droom wordt werkelijkheid!

Vraag nu je offerte aan!

Uitgeven in Eigen Beheer biedt een schat aan mogelijkheden voor de vormgeving, het drukwerk en de afwerking van je boek. Een offerte geheel op maat biedt dan ook uitkomst.

Uitgeven van je boek. Zonder zorgen, professioneel uitgeven van je manuscript tot boek.

Precies zoals het moet zijn

In zijn debuut ‘400 brieven van mijn moeder’ vertelt Jospeh Oubelkas over de jaren in onterechte gevangenschap in verschillende gevangenissen in Marokko, en de steun die hij in prachtige bewoordingen van zijn moeder krijgt. Hij was persoonlijk uitgenodigd door verschillende uitgeverijen, maar de aanpak van die uitgeverijen paste niet bij het idee dat hij zelf voor ogen had. Op internet vond hij Lecturium. ‘In het eerste gesprek was er meteen de klik die ik zocht’, vertelt Oubelkas. Omdat Oubelkas al veel voorwerk verricht had, was ‘uitgeven in eigen beheer’ de beste optie, onder de vlag van Lecturium. Zowel bij Lecturium als bij Oubelkas zelf was er een onderbuikgevoel dat dit boek wel eens een groot succes kon worden. En dat is gebleken: er zijn al meer dan 40.000 exemplaren verkocht, en het eind is nog lang niet in zicht.

Joseph Oubelkas, auteur

Uitgeven in Eigen Beheer moet vooral leuk zijn. Jou het gevoel geven dat je wordt gewaardeerd om het werk dat je op papier hebt gezet. Dat je serieus wordt genomen en geen nummer bent.
Wil je een uitgeverij die op professionele manier omgaat met je manuscript, dan heten wij je van harte welkom.
Wij wensen je alvast veel uitgeefplezier.

Team Lecturium uitgeverij

⇒ Professioneel en vakkundig uitgeven in Eigen Beheer.

⇒ Lecturium verzorgt vormgeving, drukwerk en optioneel promotie.

⇒ Start vandaag met op de leukste manier uitgeven in Eigen Beheer van je boek.

⇒ Wil je toch eerst nog het stappenplan doorlezen? Klik dan hier voor het stappenplan.

offerte aanvragen