Page content

Zorgeloos een boek uitgeven voor iedere auteur

Missie: meest toegankelijke uitgever
Lecturium is een uitgeverij waar iedereen welkom is. Zonder voorwaarden, zonder verkoopverwachtingen. Zonder oordeel over het hebben van uitzonderlijk talent of niet. Wij laten schrijvers in hun waarde en gaan met respect en betrokkenheid met elk manuscript om. We willen dat iedereen zich welkom voelt. Beginnende en ervaren schrijvers. Nederlandse schrijvers maar ook auteurs uit het buitenland.

Een boek uitgeven voor iedereen
Doordat Lecturium het uitgeefproces en de distributie van de boeken goed organiseert (onder andere aanmelding bij het Centraal Boekhuis), worden de kansen op verkoop van de boeken geoptimaliseerd. Daarnaast werkt Lecturium continue aan initiatieven en samenwerkingsverbanden met gerenommeerde instanties om ook zo talent en verkoop te stimuleren. Voorbeeld hiervan is onze samenwerking met de Nederlandse Bibliotheek Dienst.

Wij zijn een betrokken uitgeverij
Bij Lecturium werken negen mensen met kennis van de uitgeversbranche en de boekenmarkt. Op de grafische afdeling wordt aan de vormgeving van de boeken gewerkt. Anderen houden zich bezig met redactie, de contracten, het proces rondom het ISBN, pers en publiciteit, marketing en de distributie. Iedereen is op betrokken wijze bezig met een deel van het uitgeefvak en is daarover ook vraagbaak voor jou als schrijver.

Phoenix WebsitePhoenix Website