Page content

article content

Eigen Beheer boek uitgeven

Zelf uitgeven van je boek in Eigen Beheer.

Printing On Demand en Offset gedrukte boeken. Vormgeving wordt gedaan door professionals uit onze eigen studio.

Totale vrijheid in het uitgeven van je manuscript tot boek. Dat is wat Uitgeven in Eigen Beheer inhoudt.
Veel termen komen voorbij, zelf uitgeven, Eigen Beheer, Uitgeven in Eigen Beheer van boek door Uitgeverij, noem maar op. En alle termen betekenen hetzelfde.

Geheel zonder zorgen in eigen beheer je boek uitgeven. Is dat waar je naar op zoek bent? Uitgeverij Lecturium staat dagelijks voor je klaar. Onze jarenlange ervaring in het uitgeven van boeken geeft je de zekerheid van het professioneel en vakkundig uitgeven van je boek.

Bij Boek Uitgeven in Eigen Beheer is er een schat aan mogelijkheden voor de vormgeving, het drukwerk en de afwerking van je boek.

Een offerte geheel op maat biedt dan ook uitkomst. Vraag hier je vrijblijvende offerte aan.

Lever je bij voorkeur de kant-en-klare PDF bestanden aan voor het binnenwerk en de cover? Uiteraard geen enkel probleem. Ook dan adviseren wij je graag over alle mogelijkheden die er zijn.

Aanmelden van je boek bij Centraal Boekhuis of alleen bij bol.com? Inkopers en boekhandel informeren over je boek? Pers en media informeren? Allemaal mogelijkheden die tegen een geringe vergoeding kunnen worden uitgevoerd.

Kenmerken van Boek uitgeven in Eigen Beheer

 • Bij Uitgeven in eigen beheer ‘produceert’ Lecturium jouw boek.
 • Je hebt totale vrijheid in de productie: formaat, materiaal, lettertype, indeling, vormgeving en afwerking. Je kunt het allemaal zelf bepalen.
 • Elke gewenste oplage en nabestelling is mogelijk: één enkel exemplaar maar ook bijvoorbeeld 1.000 exemplaren.
 • Je boek is vakkundig geproduceerd en heeft een exclusief ISBN.
 • Jij hebt de uitgeef- en auteursrechten over het uitgegeven boek.
 • Je draagt alle kosten voor de productie van jouw boek.
 • Kosteloos advies van Lecturium – ongeacht het aantal contactmomenten – als je het uitgeven, de verspreiding en de promotie zelf wilt regelen.
 • Optioneel: aanmelding bij het Centraal Boekhuis, waardoor je boek te bestellen is door alle grote fysieke en online boekhandels in Nederland en België.
 • Optioneel: opname in de online boekenwinkel van Lecturium, opslagmogelijkheden voor grotere oplagen, promotieactiviteiten en distributiewerkzaamheden op maat.
 • We maken voor kleine oplages gebruik van de druktechniek Printing-On-Demand; voor grote oplages hanteren we de traditionele Offset-techniek.
 • Alle genres zijn welkom.
 • We behandelen jouw manuscript met betrokkenheid en hebben aandacht voor persoonlijk contact.

Comment Section

2 reacties op “Eigen Beheer boek uitgeven


Door Bruce McLeod op 23 augustus 2017

Beste Fanny, redactionele controle van het manuscript is standaard (kosteloos) inbegrepen in onze Full Service Publicatie mogelijkheid van uitgeven.
Wanneer je kiest voor uitsluitend redigeren van het manuscript dan berekenen wij € 12,50 per 1.000 woorden exclusief btw.
Voor meer informatie neem graag contact met ons op via redactie@lecturium.nl

Vriendelijke groet,
Team Lecturium


Door Fanny Vercammen op 21 augustus 2017

Hoeveel kost het om het boek redactioneel na te zien?

Plaats een reactie


*