Page content

Distributie en Promotie Eigen Beheer

Distributie en promotie

Om de distributie en jouw promotionele activiteiten te ondersteunen, bieden wij promotiepakketten aan die onder andere posters en flyers bevatten. Daarnaast kunnen we een persbericht verzorgen of redactioneel artikel voor je opstellen die wij  naar de regionale pers en media kunnen sturen.

Heb jij zelf specifieke ideeën om je boek te promoten dan helpen we je graag om dit samen met jou in gang zetten.

ISBN en Centraal Boekhuis

In overleg met jou krijgt een boek dat binnen het concept ‘Uitgeven in Eigen Beheer’ wordt uitgegeven een ISBN: het Internationaal Standaard Boeknummer. Het ISBN wordt gebruikt om gegevens van boeken op te slaan in computers van onder andere bibliotheken, distributeurs en boekverkopers. Het vormt voor deze partijen het unieke nummer van jouw boek waarmee informatie kan worden opgevraagd en waarmee men jouw boek kan bestellen.

Optioneel kunnen wij jouw boek aanmelden bij zowel het Centraal Boekhuis, als bij de Belgische Boekenbank. Hierdoor is je boek door alle grote fysieke en online boekenwinkels in Nederland en België te bestellen. Denk aan: bol.com, AKO, Bruna, vanstockum.nl, standaardboekhandel.be en boekenbank.be.

Boek uitgeven via uitgeverij LecturiumBestellen

Wellicht wil je na de levering van de boeken nog een nabestelling plaatsen. Afhankelijk van de manier van drukken kunnen we zelfs al vanaf 1 exemplaar een bestelling in gang zetten!
Maar we kunnen er ook voor zorgen dat jouw boek door anderen te bestellen is door bijvoorbeeld het boek in de boekwinkel van onze websites te plaatsen. Om het nog breder aan te pakken is er een optie om het boek aan te melden bij Centraal Boekhuis.