Page content

Distributie en Promotie

Promotie en distributie

Lecturium verzorgt de distributie en promotie bij de eerste stappen om jouw boek in de markt te zetten. Je kunt onder andere denken aan het benaderen van je familie, vrienden en bekenden, de regionale boekhandel en de pers. En niet onbelangrijk in de tijd van nu gebruik je social media. Maak gebruik van Facebook, twitter, instagram en dergelijk om bekendheid aan je boek te geven.

Om jouw promotionele activiteiten te ondersteunen, bieden wij promotiepakketten aan die posters en flyers bevatten. Ook kunnen we een persbericht verzorgen.
Heb jij ideeën of suggesties om je boek te promoten laat het ons weten. In overleg zullen we een passende vorm inzetten om jouw boek in de markt te zetten.

Boek uitgeven via uitgeverij LecturiumBestellen

Elk boek dat binnen het concept ‘Uitgeven door Lecturium’ wordt uitgegeven, krijgt een ISBN: het Internationaal Standaard Boeknummer. Het ISBN wordt gebruikt om gegevens van boeken op te slaan in computers van onder andere bibliotheken, distributeurs en boekverkopers. Het vormt voor deze partijen het unieke nummer van jouw boek waarmee informatie kan worden opgevraagd en waarmee men jouw boek kan bestellen.
Boeken die binnen ons concept ‘Uitgeven door Lecturium’ worden uitgebracht, doorlopen kosteloos het registratieproces bij het Centraal Boekhuis en de Belgische Boekenbank. Hierdoor zijn de boeken door alle fysieke boekwinkels in Nederland en België te bestellen.

Centraal Boekhuis

Door onze samenwerking met het Centraal Boekhuis wordt jouw boek zo breed mogelijk in de markt gezet. De verkoopkansen van je boek worden hierdoor optimaal benut. Denk aan: bol.com, AKO, Bruna, vanstockum.nl, standaardboekhandel.be en boekenbank.be.
Want: ‘kansrijk uitgeven voor iedereen’ is wat Lecturium nastreeft.