Page content

article content

Standaard aanmelding Centraal Boekhuis bij het uitgeven van je boek.

Uitgeven van je boek kan op meerdere manieren. Traditioneel, eigen beheer, door een publicatiebureau of de tussenweg van uitgeven. Lecturium biedt de enige en unieke manier van uitgeven met onze FULL SERVICE Publicatie inclusief standaard Centraal Boekhuis aanmelding bij het uitgeven van je boek.

Veel voordelen die je droom werkelijkheid laten worden.

Wil je jouw manuscript uitgeven? Dan is het niet meer nodig om alles in één keer te betalen of te hopen dat een traditionele uitgeverij jouw manuscript na maanden wachten ter hand neemt om het vervolgens af te wijzen.

Lecturium combineert van alle vormen van uitgeven de beste bij elkaar. Dit resulteert in het uitgeven van je boek met onze FULL SERVICE Publicatie. Een klein bedrag per maand voor heel veel uitgeefzaken inclusief standaard Centraal Boekhuis aanmelding bij het uitgeven van je boek.

Hoe werkt de FULL SERVICE Publicatie voor het uitgeven van je boek?

Hieronder tref je in volgorde aan hoe het gehele proces van uitgeven in elkaar zit en wat je van ons kunt verwachten.

Tijdens het proces van uitgeven, hebben wij regelmatig contact over de te nemen stappen en wat de vervolgstap is.

Van jou als auteur vragen wij alleen je manuscript en beeldmateriaal voor de cover aan te leveren. De rest doen wij.

Uitgeven van een boek is spannend, leuk en best een avontuur. Wij nemen je alle zorg uit handen tot het moment dat jij je eigen boek in handen hebt. De geur, de kaft en de pagina´s vol met al jouw woorden. Het WOW gevoel. Een moment om enorm trots op te zijn. Lecturium helpt je met alles dat er gaat gebeuren.

Stappenplan

Centraal Boekhuis_Lecturium Uitgeverij_uitgeven boek

 1. Stuur je manuscript in.
 2. Wij hebben binnen 48 uur contact met elkaar.
 3. Wij nodigen je uit op ons kantoor.
 4. Lecturium stuurt de digitale schrijversovereenkomst.
 5. Je krijgt de inloggegevens voor onze community. Maak kennis met andere auteurs en deel je kennis. Vind hier allerhande informatie over het uitgeven van je boek.
 6. Op basis van onze eenvoudige instructies ontvangen wij het definitieve manuscript en de beeld voor de cover. Heb je geen beeld voor de cover? Geen nood, wij maken een professionele typografische cover. En alles uiteraard in overleg met jou.
 7. De maandelijkse bijdrage gaat van start.
 8. Onze redacteur zorgt voor de redactionele controle van je manuscript. Wijzigingen worden doorgevoerd. Herschrijven doen wij absoluut niet. Het is en blijft jouw verhaal, in welke vorm dan ook.
 9. De vormgeving van cover en binnenwerk gaat van start.
 10. Nadat jij de correctieproeven voor het binnenwerk en de cover voor akkoord hebt gegeven, wordt jouw boek aangemeld bij Centraal Boekhuis.
 11. Je boek is te bestellen bij alle fysieke en online boekwinkels in Nederland en België. Bij de grootste online boekverkopenpartij, bol.com, ligt je boek in de etalage.
 12. Bedenk alvast hoe jijzelf actief je boek wilt promoten, onder de aandacht wilt brengen bij familie, vrienden, vereniging of sportclubs. Gebruik je sociale netwerk.
 13. De verdere promotie kan van start gaan, zowel door ons als bij voorkeur ook door jezelf. Lecturium start met de eerste promotionele ronde naar boekhandel, pers en media, NBD/Biblion en inkopers van de diverse inkooporganisaties.
 14. De eerste extra boeken worden aan je geleverd. Het aantal is afhankelijk van de abonnementsvorm die je hebt gekozen.
 15. Je koopt zelf boeken in met hoge korting en kun je van start gaan met het vermarkten van jouw boek.
 16. Over elk verkocht via de boekhandel ontvang je de royalty’s. De hoogte van het percentage is afhankelijk van de abonnementsvorm die je hebt gekozen.

Standaard Centraal Boekhuis aanmelding bij het uitgeven van je boek

Lecturium vindt het belangrijk dat jouw boek onder de aandacht komt van alle fysieke en online boekwinkels in Nederland en België.

Daarom melden wij jouw boek aan bij Centraal Boekhuis en uiteraard wordt het boek voorzien van het ISBN. Maar alleen een ISBN is niet voldoende.

Centraal Boekhuis_Lecturium Uitgeverij

Wil je dat jouw boek zichtbaar en bestelbaar is bij onder andere bol.com? Dan is Centraal Boekhuis belangrijk. De gehele distributie van bestelling tot en met levering vindt plaats via Centraal Boekhuis.
De productie van het boek wordt gedaan door onze eigen drukkerij. Het leveren van de bestelling door Centraal Boekhuis.

Alle genres zijn welkom

Alle genres geven wij uit. Ook het genre waarbinnen jouw manuscript past.

Alles hebben wij in de afgelopen jaren voorbij zien komen, van klein tot heel groot werk. Van gedichtenbundels tot geschiedkundig werk. Van museumcatalogi tot romans, van thrillers tot verhalenbundels.

Ook jouw boek geven wij graag professioneel en met passie uit.

Start met het uitgeven van je boek.

 

Comment Section

0 reacties op “Standaard aanmelding Centraal Boekhuis bij het uitgeven van je boek.

Plaats een reactie


*