Uitgeven boek via uitgeverij

Boek uitgeven via uitgeverij Lecturium. Dé uitgeverij om van jouw manuscript een professioneel boek te maken.

Lecturium is dé uitgeverij waar iedereen welkom is. Zonder voorwaarden, zonder verkoopverwachtingen. Zonder oordeel over het hebben van uitzonderlijk talent of niet. Lecturium laat schrijvers in hun waarde en gaat met respect en betrokkenheid met elk manuscript om. We willen dat iederéén zich welkom voelt. Beginnende én ervaren schrijvers. Nederlandse schrijvers maar ook auteurs uit het buitenland.

Samen jouw boek uitgeven
Lecturium is een betrokken uitgeverij. Bij ons en met ons werken mensen met kennis van de uitgeversbranche en de boekenmarkt. Met persoonlijke aandacht verzorgen wij op professionele wijze de redactie, vormgeving, drukwerk, promotie en aanmelding bij de distributeurs.
Onze grafische afdeling werkt aan de vormgeving van je boek. De ander houdt zich bezig met de redactie van je boek, je contract, het proces rondom het ISBN en weer een ander met de pers, de publiciteit, de marketing en de distributie. Graag nemen we je alle zorg uit handen in iedere stap die nodig is om je manuscript vakkundig en professioneel om te zetten in een boek waar jij trots op bent.