Page content

Zorgeloos je boek uitgeven voor iedere auteur

Wij zijn de meest toegankelijke uitgeverij van Nederland

Zorgeloos je boek uitgeven zonder voorwaarden, zonder verkoopverwachtingen en zonder oordeel over het hebben van uitzonderlijk talent of niet. Lecturium is een uitgeverij waar iedereen welkom is. Wij laten schrijvers in hun waarde en gaan met respect en betrokkenheid met elk manuscript om. We willen dat iedereen zich welkom voelt. Beginnende schrijvers, ervaren schrijvers, Nederlandse schrijvers maar ook auteurs uit het buitenland, alle genres hebben kunnen we bedienen.

Een boek uitgeven is voor iedere auteur mogelijk

Doordat Lecturium het uitgeefproces en de distributie van de boeken goed organiseert (onder andere het aanmelden van je boek bij het Centraal Boekhuis), worden de kansen op verkoop van de boeken geoptimaliseerd. Daarnaast werkt Lecturium continue aan initiatieven en samenwerkingsverbanden met gerenommeerde instanties om zo schrijverstalent en boekverkoop te stimuleren. Een voorbeeld hiervan is onze samenwerking met de Nederlandse Bibliotheek Dienst.

Samen jouw boek uitgeven

Lecturium is een betrokken uitgeverij. Bij ons en met ons werken mensen met kennis van de uitgeversbranche en de boekenmarkt. Met persoonlijke aandacht verzorgen wij op professionele wijze de redactie, vormgeving, drukwerk, promotie en aanmelding bij de distributeurs.
Onze grafische afdeling werkt aan de vormgeving van je boek. De ander houdt zich bezig met de redactie van je boek, je contract, het proces rondom het ISBN en weer een ander met de pers, de publiciteit, de marketing en de distributie. Graag nemen we je alle zorg uit handen in iedere stap die nodig is om je manuscript vakkundig en professioneel om te zetten in een boek waar jij trots op bent.

Printing on Demand (POD)

Ben je beginnend auteur of werk je met kleinere oplages dan is Printing on Demand een geschikte manier van boekdrukken. Het is een techniek waarbij je boek wordt geprint per bestelling. Printing On Demand wordt ook wel POD genoemd. POD brengt grote voordelen mee voor de schrijver! Een van onze auteurs vertelt u graag de voordelen van printing on demand.
Lees verder…