Page content

article content

Uitgeverij voor het uitgeven van mijn boek – Full Service Publicatie

FULL SERVICE Boek Uitgeven! De nieuwe en unieke manier voor het uitgeven van je boek.

Het zoeken naar dé uitgeverij voor het uitgeven van je boek is als zoeken naar een speld in een hooiberg. Het aanbod van uitgeverijen, eigen beheer publicatiebureau’s en self-publishers is groot. De ‘uitgeverij voor het uitgeven van mijn boek’, waar vind je deze?

Lecturium Uitgeverij maakt het gemakkelijk voor je. Via onze FULL SERVICE Publicatie bieden wij je alles in één. Redactie, vormgeving, extra exemplaren van je boek, hoge royalty’s over elk verkocht exemplaar, hoge korting op eigen inkoop van je boek, marketing en promotie en deelname in onze community.

Wil je jouw manuscript uitgeven, dan is het niet meer nodig om alles in één keer te betalen. Of te hopen dat een traditionele uitgeverij jouw manuscript na maanden wachten ter hand neemt om het vervolgens af te wijzen.

Lecturium combineert van alle vormen van uitgeven de beste bij elkaar. Dit resulteert in het uitgeven in onze FULL SERVICE Publicatie. Een klein bedrag per maand voor heel veel uitgeefzaken.

 • Betaal per maand. Een compleet pakket om jouw boek werkelijkheid te laten worden.
 • Standaard redactionele controle.
 • Controle van de grammatica, spelling en interpunctie van je manuscript.
  Alle fouten en onvolkomenheden worden gecorrigeerd. Met een geredigeerd manuscript ben je al een grote stap verder.
 • Standaard aanmelding bij Centraal Boekhuis en bol.com.
 • Hoge korting op eigen inkoop.
 • Startpakket: extra boeken. Als auteur ontvang je minimaal 20 boeken. Geheel professioneel vormgegeven en gereed voor eigen verkoop of voor verkoop in de boekhandel.
 • Hoge royalty’s, oplopend tot wel 19%.
 • Je hebt toegang tot de Lecturium community. Hier kun je kennis maken met andere auteurs, ervaringen uitwisselen en je laten informeren over de trends en ontwikkelingen in de branche.

Hoe werkt het FULL SERVICE Publicatie uitgeven van je boek?

Hieronder tref je in volgorde aan hoe de het gehele proces van uitgeven in elkaar zit en wat je van ons kunt verwachten. Tijdens het proces van uitgeven, hebben wij regelmatig contact over de te nemen stappen en wat de vervolgstap is.

Van jou als auteur vragen wij alleen je manuscript en beeldmateriaal voor de cover aan te leveren. De rest doen wij.

Uitgeven van een boek is spannend, leuk en best een avontuur. Wij nemen je alle zorg uit handen tot het moment dat jij je eigen boek in handen hebt. De geur, de kaft, de pagina´s vol met al jouw woorden. Het WOW gevoel. Een moment om enorm trots op te zijn. Lecturium helpt je met alles dat er gaat gebeuren.

De vraag: “waar vind ik dé uitgeverij voor het uitgeven van mijn boek?”, wordt volledig ingevuld door onze uitgeverij. Lecturium biedt je alles dat je nodig hebt om een professioneel boek uit te geven, in combinatie met plezier, erkenning van je werk en een heel grote groep mede-auteurs die elkaar versterken in het gehele uitgeefproces.

Stappenplan “FULL SERVICE Publicatie van mijn boek”

 1. Selecteer als eerste de abonnementsvorm die het beste bij jouw budget past.
 2. Stuur je manuscript in en binnen 48 uur hoor je of wij jouw manuscript kunnen uitgeven.
 3. Wij nodigen je uit op ons kantoor.
 4. Lecturium stuurt je de schrijversovereenkomst en het uitgeven gaat van start.
 5. Je krijgt de inloggegevens voor onze community/forum. Maak kennis met andere auteurs en deel je kennis. Vind hier allerhande informatie over uitgeven van je boek.
 6. Op basis van onze eenvoudige instructies ontvangen wij het definitieve manuscript en de foto of illustratie voor de cover. Heb je geen beeldmateriaal voor de cover? Geen nood, dan maken wij een typografische cover.
 7. Onze redacteur zorgt voor een redactionele controle van je manuscript. Wijzigingen worden doorgevoerd. Herschrijven doen wij absoluut niet. Het is en blijft jouw verhaal, in welke vorm dan ook.
 8. Vervolgens vindt de vormgeving plaats. Nadat deze gereed is, ontvang je de correctieproeven. Zijn er nog aanpassingen in de vormgeving van je boek dan passen wij deze toe.
 9. Bedenk alvast hoe jij zelf actief je boek wilt promoten, onder de aandacht wilt brengen bij familie, vrienden, vereniging op sportclubs. Gebruik je sociale netwerk.
 10. De promotie kan van start gaan. Zowel door ons als bij voorkeur ook door jezelf. Lecturium start met de eerste promotionele ronde naar boekhandel, pers en media, NBD/Biblion en inkopers van de diverse inkooporganisaties.
 11. Je boek wordt aangemeld bij Centraal Boekhuis, bol.com, alle aangesloten fysieke en online boekwinkels van Nederland en België en wordt geplaatst op onze website.
 12. De eerste extra boeken worden aan je geleverd. Het aantal is afhankelijk van de abonnementsvorm die je hebt gekozen.
 13. Je koopt zelf boeken in met hoge korting, dan kun je van start gaan met het vermarkten van jouw boek.
 14. Over elk verkocht boek ontvang je de royalty’s. De hoogte van het percentage is ook afhankelijk van de abonnementsvorm die je hebt gekozen

BEGIN NU MET UITGEVEN VAN JE BOEK

of

STUUR ONS JE MANUSCRIPT

Vormgeving wordt volledig gedaan, taaltechnische controle van je manuscript is standaard en je krijgt gratis boeken geleverd. En je ontvangt extra hoge royalty’s over verkopen en hoge korting op het bestellen van je boek. En heel belangrijk, aanmelding bij Centraal Boekhuis en bol.com is inbegrepen. De enige unieke manier om per maand te betalen voor het uitgeven van je boek.

Comment Section

0 reacties op “Uitgeverij voor het uitgeven van mijn boek – Full Service Publicatie

Plaats een reactie


*