InspiratieLifestyleMagazines

De leukste financiële bladen voor ondernemers

Als ondernemer zijnde wil je natuurlijk up-to-date blijven van wat er zich in jouw bedrijfstak afspeelt. Je kunt hier veel informatie over vinden op internet, maar in een blad ga je hier nét wat dieper op in. Welk blad valt bij jou eens in de zoveel tijd op de deurmat? Hieronder zetten wij de leukste financiële bladen voor ondernemers op een rij.

1 Quote

We kennen het tijdschrift Quote vast wel van de Quote 500 die het tijdschrift ieder jaar publiceert. Quote gaat een keer per maand door de brievenbus, zodat we weer kunnen genieten van alle informatie rondom het bedrijfsleven, geld, carrière en verschillende netwerken. Ook lezen we hier alles over financiële zaken: hoe prettig financial lease is als zakelijk autobestuurder en je vindt er tips hoe je het beste kunt ondernemen. Bovendien schrijft dit blad over het grote geld dat rolt in de wereld.

2 De Zaak

In het tijdschrift ‘De Zaak’ leren we meer over ondernemers onder elkaar. Je vindt hier alle informatie terug wat precies komt kijken bij het ondernemen, zoals belasting en de boekhouding. Bovendien staan in dit tijdschrift verschillende ondernemersverhalen die jou wellicht een handje op weg kunnen helpen. Ook komen hier zaken aan bod als het afsluiten van een Audi financial lease-contract, zodat jij representatief verschijnt op het werk. Met andere woorden geeft De Zaak jou tips en tricks waar jij in het ondernemerschap op kunt letten. Wel zo handig.

3 NRC Handelsblad

NRC Handelsblad is een dagblad, welke dus elke dag opnieuw verschijnt. Zo blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws dat zich afspeelt. Dit gaat niet alleen over ondernemen, maar ook wat zich speelt in Nederland en haar buurlanden. Dit blad is verschenen in 1970 en is nog steeds een van de grootste bladen van Nederland. De krant profileert zichzelf als een kwaliteitskrant van liberale signatuur. 

4 Elsevier Weekblad

EW, ook wel Elsevier Weekblad genoemd, is een opinieblad. Dit blad richt zich voornamelijk op de ondernemers en de ambtenaren. Met het EW kun jij je helemaal afsluiten van de buitenwereld en volledig ingaan op het nieuws en de verhalen die de topondernemers te vertellen hebben. Als je geen genoeg kunt krijgen van het EW, kun je ook altijd een kijkje nemen op hun website.

5 FiscAlert

Je kunt maar liefst tien keer per jaar genieten van FiscAlert. Dit is een tijdschrift voor particulieren en ondernemers die baat hebben bij belastingen en alle overige financiële zaken die in het leven komen kijken. Dit blad is bedoeld voor werkgevers, werknemers, ondernemers, huiseigenaren, spaarders, beleggers… Noem maar op. Zo leer je meer over welke kosten aftrekbaar zijn in jouw woning, welke deal het beste is voor een Mercedes financial lease-contract en hoe jij slimmer kunt beleggen.

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Inspiratie