LifestyleWonen

Leukste magazines over wonen in de natuur

Waar kun je nou beter inspiratie vinden over wonen in de natuur dan in tijdschriften? In landleven gerichte tijdschriften wordt er meer informatie gegeven over hoe je het meeste uit het leven in de natuur haalt en hoe je jouw leven een stukje duurzamer kan maken. Ben jij iemand die voortdurend bezig is met de natuur en het optimale wilt halen uit het landelijke leven? Dan zijn de onderstaande tijdschriften ideaal voor jou!

1. Groener Wonen

Het tijdschrift ‘Groener Wonen’ richt zich vooral op het wonen op een duurzame wijze. Natuurinclusief bouwen staat centraal. Zo wordt er aandacht gegeven aan het hebben van natuurvriendelijke omgeving, hoe je energie bespaart en praktische designs voor jouw tuin. De doelgroep waar het tijdschrift zich op richt is dan ook huisbewoners die interesse hebben in het verduurzamen van hun leven en woning. Wil je meer weten over natuurinclusief bouwen? Op de website van Unitura vind je er meer over!

2. Seasons

Ben je op zoek naar een tijdschrift die groen, rust en landelijk wonen bespreekt? Dan is ‘Seasons’ het tijdschrift voor jou. Het blad staat vol met inspiratie en tips over bijvoorbeeld gerechten leren koken, het onderhouden van je moes- en siertuinen en het decoreren van je huis. Daarnaast staat het tijdschrift ook stil bij de natuur. Seasons is namelijk gevuld met de mooiste natuurplekken en overnachtingsplekken afgelegen in de natuur die de moeite waard zijn om eens te bezoeken.

3. Buitenleven

Lekker rondbladeren in een tijdschrift en inspiratie opdoen: heerlijk! In het inspiratiemagazine Buitenleven lees je alles over de laatste trends op gebied van tuinieren en huisdecoratie. Ook informeren ze over het hebben van binnen- en buitenplanten om je tuin of huis duurzamer te maken. Dit tijdschrift heeft als doelgroep mensen die creatief zijn, in actie komen en bewust omgaan met de natuur. Verder staat het blad vol met natuurfoto’s, knutselideeën, adviezen en inspirerende artikelen. Ook hebben ze speciale tijdschriften gemaakt op thema zoals het voorjaar of het oogstseizoen.

4. LandIdee

In het tijdschrift ‘LandIdee’ wordt veel aandacht gegeven aan het landelijk leven in de natuur. Er worden onder andere tips en ideeën gegeven voor mensen die houden van het binnen- en buitenleven. Elk nummer zit vol met inspiratie over de seizoenen en hoe je het meeste eruit haalt. Ook hebben ze vaak speciale tijdschriften over onder andere de zomer, kerst en de lentebloei. Houd jij van koken, gezondheid, interieur en de natuur? Dan is dit het perfecte tijdschrift voor jou! 

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lifestyle