Je bent van plan om het interieur van je woning aan te pakken. Alleen je hebt nog geen flauw idee welke richting je op wilt gaan. Gelukkig zijn er magazines over interieur waar je inspiratie in kan op doen. Het enige nadeel is dat het aanbod hierin vrij breed is. Gelukkig hebben wij een paar leuke interieur magazines voor je op een rijtje gezet. Je kan zo zelf kijken welke magazines perfect zijn om je nieuwe interieur in uit te zoeken. 

VT Wonen

De VT wonen is voor de meeste mensen wel het bekendste interieur magazines. Wij raden dan ook zeker aan om het magazine te lezen. Dit magazine wordt regelmatig als voorbeeld gebruikt voor interieurs op televisie. Ze volgen de laatste trends in Nederland en geven je leuke tips voor het inrichten van je eigen interieur. Het magazine wordt één keer per maand uitgebracht.

Scandinavian Living

Ben jij een groot fan van de Scandinavische woonstijl? Dan wil je natuurlijk je interieur volgens deze stijl gaan inrichten. Je kan pas echt inspiratie op doen in de Scandinavian Living Magazine. Je leest er ook handige tips en je ziet waar je de leukste spulletjes voor deze woonstijl kan aanschaffen. Dankzij de slimme tips in het magazines weet je jouw interieur om te toveren tot een Scandinavisch interieur.

Eigen huis en interieur

Eigen huis en interieur wordt tien keer per jaar uitgebracht en volgt alle woontrends in binnen en buitenland. Elk magazine is 100 pagina’s dik vol inspiratie over de laatste interieurtrends. Daarbij krijgt jong talent een kans om hun stijl en interieurtips te delen. De opvallende ontwerpen en meubels zorgen voor genoeg inspiratie voor je eigen interieur. 

Ariadne at Home

Dit magazine is bij de meeste interieurliefhebbers wel bekend en is in de meeste winkels terug te vinden. Extra leuk aan dit magazine is de rubriek waarbij ze bij andere thuis kijken. Je kan zo lekker bij andere naar binnen kijken en inspiratie op doen voor je eigen interieur. 

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Boeken