Ben jij dol op cryptocurrency en wil je alles weten over Bitcoins, Litecoins of de Ripple? Dan zijn er een aantal magazines die je hierover op de hoogte houden. In de magazines kan je alles lezen over de laatste trends en ontwikkelingen. Je blijft zo ook op de hoogte van de nieuwe releases binnen de cryptocurrency wereld. Handig als je overweegt om te gaan beleggen in cryptocurrency, maar je nog niet goed weet welke cryptomunten interessant zijn. Met de magazines over cryptocurrency blijf je volledig op de hoogte. 

CCM Magg 

Eén van de grootste digitale magazines op het gebied van cryptocurrency is de CCM magg. Ze brengen het laatste nieuws over cryptocurrency digitaal. Doordat het magazine digitaal is blijf je op de hoogte van actuele informatie over cryptocurrency.

Bitcoin magazine

Dit is het eerste officiële magazine over Bitcoin en cryptocurrency technologie. Het magazine werd voor het eerst uitgebracht in 2011. Het is al jaren de betrouwbaarste bron op het gebied van cryptocurrency nieuws. Daarbij geeft het magazine ook regelmatig betrouwbare analyses op het gebied van de prijs en prijsontwikkeling. Uiteraard wordt er ook nieuws verspreid over nieuwe cryptomunten die verschijnen. 

The Capital

The Capital schrijft regelmatig nieuwsberichten rondom de Bitcoin en andere cryptomunten. Ze doen hun best om uit te groeien tot één van de grootste cryptocurrency nieuwssites ter wereld. Dit doen ze op hun eigen blog. Het magazine is dus eigenlijk digitaal en vrij toegankelijk voor alle cryptocurrency gekkies. Het doel van de website is vooral om educatie te bieden aan mensen die minder bekend zijn met cryptomunten en de ontwikkeling ervan. 

Blockchain Magazine

Blockchain Magazine is al een paar jaar op rij één van de meest betrouwbare bronnen voor het laatste nieuws rond cryptomunten. Je leert hier alles over de laatste ontwikkelingen. Daarbij worden meerdere posts per dag gepubliceerd. Het is ook mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan dagelijks het laatste nieuws op het gebied van cryptomunten en cryptocurrency’s.  

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Inspiratie