Joke Bruijs heeft al meer dan 50 jaar een carrière achter de rug en is nog niet van plan om te stoppen. Ze acteerde in grote tv-series in Nederland. Zo speelde ze in de Toen was Geluk heel Gewoon, Goede Tijden Slechte Tijden en de Mounties Show. Ze had ook regelmatig een rol in de André van Duin show zowel in het theater als of op tv. Daarnaast is ze al meer dan 50 jaar comédienne en zangeres. Als kind droomde ze er vooral van om zangeres te worden, maar ze had nog meer talent op het podium. Het was dan ook de hoogste tijd voor een Joke Bruijs boek over haar leven. 

Korte review Joke Bruijs boek 

Het Joke Bruijs boek is een intiem portret over dit uitzonderlijke talent dat al meer dan 50 jaar in het vak zit. In het boek wordt niet alleen aandacht besteed aan haar uitzonderlijke carrière. Joke Bruijs doet zelf ook een boekje open over haar jeugd en haar eerste stappen op het podium. Ze vertelt ook over de dood van haar vader tijdens haar tienerjaren. Daarnaast vertelt ze iets over al haar liefdes in het leven en de strijd tegen borstkanker. Dit doet ze allemaal met de humor en liefde die we gewend zijn van Joke Bruijs. In het boek doet ook André van Duin een woordje over deze bijzondere actrice waar hij regelmatig mee op het podium stond. 

Prachtig toegankelijk boek voor liefhebbers van Joke Bruijs

Het Joke Bruijs boek is een prachtig toegankelijk boek en wordt ook nog eens geleverd met een CD. De CD maakt het boek helemaal af en geeft een goed beeld van dit megatalent uit ons eigen kikkerlandje. Het boek zelf is mooi uitgevoerd en leest lekker makkelijk weg. Kortom een must have voor elke Joke Bruijs fan in Nederland.

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Boeken