In Nederland worden er verschillende auto magazines uitgegeven. Het is daardoor bijna lastig om een magazine uit te kiezen. Vooral als je dol bent op auto’s en je graag op de hoogte wilt blijven van al het nieuws rond auto’s. Wij hebben de leukste magazines over auto’s voor je op een rijtje gezet. Handig als je nog op zoek bent naar een magazine voor een proefabonnement. 

Autovisie

Autovisie is het meest uitgebreide magazine voor autoliefhebbers. Elke twee weken brengen ze een nieuw magazine uit van 100 pagina’s. In het magazine lees je reportages, nieuwsberichten en professionele autotests. Eén van de grote pluspunten is de prachtige fotografie. Autovisie bestaat al meer dan 50 jaar en is één van de grootste autobladen van Nederland. 

Top Gear

Top Gear is het automagazine op basis van het bekende programma van de BBC. Het blad is dan ook Engelstalig en geeft je het laatste autonieuws. Het magazine wordt in dezelfde stijl als het programma gemaakt. Er zit dus een dosis humor in het magazine verwerkt. Top Gear is uitgegroeid tot het grootste automagazine wereldwijd. 

Carros

Ben je vooral nieuwsgierig naar de luxe automerken en het laatste nieuws over exclusieve bolides? Dan is Carros zeker weten een aanrader om te lezen. Het zijn niet de voertuigen waar je dagelijks in rijdt. Maar het gaat vooral om de mooiste en meest exclusieve automerken ter wereld. Met Carros kom je alles te weten over de meest exclusieve automerken. 

Auto review

Wil je vooral op de hoogte blijven van de nieuwste auto’s? Of ben je van plan om jezelf te oriënteren op de aanschaf van een nieuwe auto? Dan is de Auto review de beste keuze om te lezen. In het grootste autoblad van Nederland worden alle nieuwe auto’s getest. Je vindt er niet alleen exclusieve merken, maar ook de bekende betaalbare auto’s waar we allemaal in rijden. Daarnaast heeft Tom Coronel een column in dit bekende autoblad. 

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Inspiratie